Profesjonelt salg og marked

Vi bistår selskaper med å øke salget og profitt gjennom å hente flere nye viktige bedriftskunder. Våre senior konsulenter booker inn møter med beslutningstakere og de som påvirker beslutningene. Vi kan bistå i salgsmøte og hele prosessen frem til kontrakt og implementering av produkter, tjenester, løsninger og prosjekter med nye kunder. 

circkle_b2b
Circkle_B2C

Vi bistår retail segmentet å øke salget og profitt gjennom å skaffe flere kjøpende konsumet kunder til butikken.  Vi bistår også med å trene butikk medarbeidere til å øke salget gjennom profesjonell coaching og lederutvikling. 

Våre senior konsulenter bistår på kort varsel å tre inn i leder roller som raskt å øke omsetningen, profitten, strukturere salgs- og markeds funksjonen. 

Circkle_interim_salg_marked
circkle_pr

Våre senior konsulenter bistår med profesjonelle PR- og markedsaktiviteter for styrke din synlighet på en profesjonell og tydelig måte. 

Finansiell strukturering

circkle_finansiell

Våre senior finans konsulenter bistår med opprydning i eventuelle prosjekter og situasjoner for opprettholde eller forbedre rartingen til våre kunder.

Våre senior finans konsulenter bistår med rask tilgang til økt likviditet og kapital.  

Våre senior finans konsulenter bistår med hente kapital i større skala., enten det er finansielle eller industrielle investeringer. Dette kan være for å rydde i gjeld, kapitalisere for videre vekst, gå på børs, kjøpe andre selskaper, investere i andre selskaper, investere i finansielle instrumenter. 

circkle_kapitalinnhenting

Executive Consulting Global Group AS har erfaringen og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg og din bedrift med rådgivning innen ledelse, salg, service og marked i tillegg til vekst, strategi og økonomi. Har bedriften havnet i en utfordrende situasjon, kan de fleste dra nytte av bistand fra en utenforstående konsulent.

Send oss en melding
og vi kontakter deg!

© 2020 All Rights Reserved – UTVIKLET AV KLISTER KOMMUNIKASJON

Personværnerklæring

Vi benytter cookies for å gi deg en best mulig opplevelse og informasjon.

Vi benytter cookies og informasjonskaspler på våre nettsider. Trykk aksepter for å gå videre. Les mer om våre personvernerklæring med link nederst på siden
Aksepter